MetalTabs.com - your source for Metal tabs
Home Forum What's New Submit a Tab FAQ Links Contact Us Link to Us


Go Back   MetalTabs.com Forum > Musicians > Gear & Recording
User Name
Password


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 2006-03-21, 13:58
123smokey 123smokey is offline
Metalhead
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 65
tube amp trouble

i got this used crate bv60 its a great amp but after i play it for about 30 minutes or so the volume starts to dip and go real low then back to normal lvls.

also should a tube screamer be put in the effects loop or in front of the guitar input
Reply With Quote
  #2  
Old 2006-03-21, 16:00
lord_diemos lord_diemos is offline
Senior Metalhead
 
Join Date: Sep 2003
Location: I live in the boring state of North Dakota
Posts: 260
Sounds like either you got some dirty jacks/pots, or the tubes are crapping out. Take it in to get looked at.

Boosters like tube screamers sound better to my ears in front of the amp.
Reply With Quote
  #3  
Old 2006-03-21, 16:17
*insert name here*'s Avatar
*insert name here* *insert name here* is offline
Jono
 
Join Date: Jan 2005
Location: Sydney
Posts: 2,761
Send a message via MSN to *insert name here*
Tubescreamer in front.But yes,take it into a tech and get it checked out.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 00:46.


========

Contact Us | Privacy Policy | Disclaimer
Copyright © 2001-2009 MetalTabs.com. All Rights Reserved.
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.