MetalTabs.com - your source for Metal tabs
Home Forum What's New Submit a Tab FAQ Links Contact Us Link to Us


Go Back   MetalTabs.com Forum > Tabs > Power Tab Corner
User Name
Password


Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 2007-03-07, 12:56
misantropic666 misantropic666 is offline
New Blood
 
Join Date: Nov 2004
Location: Netherlands
Posts: 8
you mean the realistic sound engine doesn't work?
Reply With Quote
  #22  
Old 2007-03-07, 14:55
Zick Zick is offline
Senior Metalhead
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 100
I got no idea.

All i know is that it used to produce sound, and now it doesnt.
Reply With Quote
  #23  
Old 2007-03-15, 16:15
sixsicsix's Avatar
sixsicsix sixsicsix is offline
6 lvl 80's sucka.
 
Join Date: Jan 2005
Location: Tallahassee Florida
Posts: 2,483
Send a message via AIM to sixsicsix
can you do fadeouts with guitar pro 5?
how?!
__________________
Quote:
Originally Posted by Paddy
I have no real friends, so I have to make up my own memories:

http://hosting01.hotchyx.com/adult-...pad_and_pat.jpg
Reply With Quote
  #24  
Old 2007-03-15, 18:38
The Doctor's Avatar
The Doctor The Doctor is offline
Denimwearinghillbilly
Forum Leader
 
Join Date: Jul 2002
Location: Bladel, Holland
Posts: 6,806
Send a message via Yahoo to The Doctor
aight; go to the last bar you want to have faded and press F10, then put the volume to zere and select how many bars you want the fade to last
Reply With Quote
  #25  
Old 2007-03-23, 13:51
sixsicsix's Avatar
sixsicsix sixsicsix is offline
6 lvl 80's sucka.
 
Join Date: Jan 2005
Location: Tallahassee Florida
Posts: 2,483
Send a message via AIM to sixsicsix
even if its in a repeat or do I have to do those separately?
__________________
Quote:
Originally Posted by Paddy
I have no real friends, so I have to make up my own memories:

http://hosting01.hotchyx.com/adult-...pad_and_pat.jpg
Reply With Quote
  #26  
Old 2007-04-06, 17:20
belphegor79 belphegor79 is offline
Supreme Metalhead
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sault, MI
Posts: 856
Send a message via Yahoo to belphegor79
I notice that for tempo, even as the song is playing at correct speed, it says 50%, then when I actually change it to 25,50,75% etc. it does so accordingly. Yet if I want to get it back to the real tempo, there's no 100% option. What the hell is that?
__________________
"I think we're already 'circling the drain' as a species, and I'd love to see the circles get a little faster and a little shorter."
Reply With Quote
  #27  
Old 2007-08-27, 21:23
Auyard Auyard is offline
Senior Metalhead
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 216
i've got the funeral inception song by suffo on guitarpro and it doesn't include the whole bass tab so i'm trying to do it. my question is on the some of the bars it will pause and then play a few notes in the same bar. how do you pause an eight note then continue on with sixteenth notes? so that it would be like (Eight note pause) then ( 2 3 2 1 1). and i don't know how to type in code but that last 1 is on the A string not E.
Reply With Quote
  #28  
Old 2007-08-28, 10:37
Paddy Paddy is offline
Forum Daemon
Forum Leader
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,745
If you are asking how to input rests, simply select the duration you want the rest to be (in your case, select the 8th note option) and press R on your keyboard. When you do that, move across to the next position on the tab with your cursor keys and select the 16th note option for the rest of the notes. The note durations are on the upper toolbar, on the bottom-left.
Reply With Quote
  #29  
Old 2007-08-28, 12:37
Auyard Auyard is offline
Senior Metalhead
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 216
thanks a lot dude
Reply With Quote
  #30  
Old 2008-05-04, 18:41
Nattie Nightmare Nattie Nightmare is offline
New Blood
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
No Sound

I have tried EVERYTHING for sound on Guitar Pro 5. I've reinstalled at least 6 times. My speakers aren't on mute or anything. I have RSE, and when i click on "no patch selected" on the bottom of the screen on the track and then I click 'listen' it plays the guitar. when I click okay after that there's still no sound. When I click on Options > Windows Volume Control, NOTHING HAPPENS. i've clicked on it a million times and nothing opens up. HELP.
Reply With Quote
  #31  
Old 2010-08-29, 00:29
sixsicsix's Avatar
sixsicsix sixsicsix is offline
6 lvl 80's sucka.
 
Join Date: Jan 2005
Location: Tallahassee Florida
Posts: 2,483
Send a message via AIM to sixsicsix
the program you downloaded is probably missing the sound files. or just all together corrupted. can that shit, fast.
__________________
Quote:
Originally Posted by Paddy
I have no real friends, so I have to make up my own memories:

http://hosting01.hotchyx.com/adult-...pad_and_pat.jpg
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:11.


========

Contact Us | Privacy Policy | Disclaimer
Copyright © 2001-2009 MetalTabs.com. All Rights Reserved.
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.