MetalTabs.com Forum

MetalTabs.com Forum (http://metaltabs.com/forum/index.php)
-   Power Tab Corner (http://metaltabs.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tempo changes. (http://metaltabs.com/forum/showthread.php?t=36217)

soulterashaun 2007-03-07 16:46

Tempo changes.
 
So, in Guitar Pro, how can I have one section be a certain tempo then change another section to be another tempo. Because when I try to change the tempo it just changes the tempo for the whole piece. I feel retarded because I've been using GP for a while now and just realized I don't know how to do this.

Niro5150 2007-03-07 20:58

double click on a note in which you would like the change to happen and it should bring up the mix table, and if you want it back to the previous tempo or new one , just double click on a note and change it back/again

soulterashaun 2007-03-09 10:57

Hey.....thanks.

BOB_ZE_METALLEU 2007-07-18 20:42

or simply...f10 then tempo at the bar then choose


All times are GMT -5. The time now is 14:51.

Powered by: vBulletin Version 3.0.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.